Flash en Javascript

Zo nu en dan ontwikkel ik websites (ooit tijdens mijn studie nog wat bijverdiensten uit gehaald) en nu ben ik bezig met een website voor de trouwerij van mijn schoonzus. In mijn zoektocht naar een goede oplossing voor een bepaald probleem, kwam ik een artikel tegen over de combinatie van Flash en Javascript.

Flash heeft veel voordelen wat betreft layout en ‘eye-candy’, maar ook grote nadelen wat betreft indexeren door zoekmachines, het gebruik van de navigatieknoppen van browsers etc.. Hier is dus op een slinkse wijze met JavaScript voor een groot deel een oplossing voor, die goed zichtbaar wordt op www.weg-dromen.nl. Mocht geen woord begrijpen van wat ik hier schrijf, dan is de online ervaring van www.weg-dromen.nl toch nog dermate interessant, dat het een kijkje waard is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *