Bachelor trimester 2 jaar 1

Na een bespreking met de medewerkers van het MEC werd ons een zeer uitgebreid plan van eisen overhandigd. In de uitwerking daarvan heb ik zoveel mogelijk de vorm van de kavel aangehouden. Dit is een langgerekte trapezium vorm op z’n kant met een knik in één van de staanders.

Op de beganegrond heb ik de vaste presentatiezaal geplaatst als ook de winkel, bibliotheek, het café practicumlokaal en de balie. Alle ruimtes grenzen aan de grote biodome waar ook de ingang in is geplaatst.

Op die manier functioneert de dome als een centrale hal van waaruit je overal naartoe kunt. Ook de etages zijn te bereiken vanuit de dome via de lift en de loopbruggen of via het trappenhuis dat net buiten de dome ligt.

De eeerste etage bestaat uit vier veranderlijke presentatie zalen en een filmzaal.

De tweede etage is geheel voor het personeel gereserveerd en bevat de opslag faciliteiten en kantoren die het MEC nodig heeft.

Hieronder zijn nog een aantal andere beelden te vinden die zijn gerenderd met 3d studio max. Ook heb ik een animatie (lage resolutie/hoge resolutie) gemaakt.

vooraanzicht_small rechtsaanzicht_small linksaanzicht_small raamwerk_small perspektief-klein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *